Intenzivka flyballu s Rosťou Bystroněm

07.06.2014 09:00

 

Sobotní den jsme strávili v Komenského sadech s flyballovou partou. Bára pozvala Rosťu Bystroně s Atíkem, úspěšné závodníky původem z našeho kraje, kteří nějaký ten čas působí v Liberci v týmu Dog Dragons. Rosťa nedávno složil i zkoušky na rozhodčího, takže nám mimo jiné vysvětloval některá pravidla, radil Báře, jak dobře sestavit tým a předvedl nám, jak trénují s Atíkem a co jim pomohlo k takové rychlosti.

    S Deňulkou jsem byla nadmíru spokojená. Zatím jsme byli jen na jednom tréninku, takže jsem neočekávala nějaké závratné výkony, ale Deny mě moc mile překvapila. Spolehlivě běhala přes všechny 4 překážky, i s míčkem v tlamě a pouštěla ho až za startovní čárou. Otočky na boxu se jí časem taky dařily, ale bylo docela vedro a ke konci intenzivky už byla unavenější, tak to trochu flákala a neskákala všema čtyřma. Taky jsme si zkoušeli střídání psíků, ale protože Deny ještě nedává celou trať, tak rozbíhala jako první pes z prostoru před boxem. Rosťa mi i v mezičase půjčil Atíka, aby se taky proběhl...

    Sešla se nám fajn parta lidí, třeba Lucka s Darkem a taky pár známých tváří z dogfrisbee semináře a podařený slunečný den jsme zakončili na pivku při stmelování flyballového týmu ;)